tisdag 1 november 2011

Andra vardagen!

Vi har lagt oss till med nya vanor! Många blir nog chockade när de läser detta men är ni på samma plats som vi så förstår ni!
Vi går ner till poolen till kl.6.30 och simmar till kl.6.50 för att sedan duscha, äta frukost och åka till Pers jobb. (Vi har ännu inte fått internet inkopplat i lägenheten så för att jag Lotta ska kunna jobba så åker vi till Per jobb).
Vi har privatchaufför så vi behöver inte ens öppna bildörren själva. Så därför simmar vi på morgonen - för att väcka musklerna till liv.
Efter att ha tillbringat fm på kontoret åker vi hem (chauffören har suttit i bilen och väntat) och tar ett par simlängder i poolen.
Under eftermiddagen gav vi chauffören i uppdrag att köra oss till en "inhemsk" marknad och detta besök var mycket speciellt. Chauffören tittade på Per och frågade om vi verkligen ville gå in på marknaden själva utan att han följde med...... vi bad honom sitta kvar och vakta bilen! Marknaden sålde en hel del matvaror som ur ett svenskt perspektiv inte var speciellt fräscha..... Vi handlade inget här denna dag - vi måste kunna språket för att inte blir lurade!
Väl tillbaka till lägenheten slappade vi en stund för sedan blev det dags för kvällsdopp, kvällsmat (nudlar), promenad (shoppingcenter super-de-lux "Pondok Indah Mall"). Att simma i poolen var inte alldeles jättelätt i kväll... någon slags inhemsk variant av jätteflygmyra svärmade runt bassängen. Vi blev tillsagda att inte bada för dessa insekter bits när de släpper vingarna! Nice! Not! Vi gick till den andra bassängen vid grannbyggnaden och där var det betydligt mindre med insekter så personalen gav oss OK att simma där.
Innan dagen är slut så har vi kanske hunnit med ytterligare en badmintonmatch i sällskapsrummet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar